Menukaart / Afhaalmenu

A- A A+

 

 

Beste klant , 

Als  je  zeker wilt zijn van een bestelling,   bel je beter vooraf en spreek je een uur af want bij teveel voorafbestellingen en naargelang de  drukte in de zaal wordt er een  meeneemstop ingevoerd om iedereen normale wachttijden te geven ! Op speciale dagen zoals Valentijn , Kerstavond en Oudejaarsavond worden er geen bestellingen aangenomen op de dag zelf , we werken enkel met voorafbestellingen omdat het dan zeker druk is in de zaal en we de planning niet in de war willen brengen zodat we vlotter kunnen werken en iedereen normale wachttijden kunnen geven.

Bij normale drukte duurt een gemiddelde bestelling 15 tot 20 min . Wij danken U voor het begrip. 

 

 
BIJ MEENEEMGERECHTEN 5% KORTING + EVENTUELE EXTRA KORTING VIA

VOLLE KLANTENKAART (= 7.50 euro korting)

 

 

SOEPEN

 
1. KRABBENSOEP 4.50
2. ZEEVRUCHTENSOEP 4.50
3. WAN-TAN SOEP 4.50
4. ASPERGESOEP 4.50
5. TOMATENSOEP 4.00
6. KIPPENSOEP 4.00
7. VOGELNESTJESSOEP(KIP EN HAM) 4.00
8. PIKANTE SOEP 4.00

VOORGERECHTEN

 
9.

HORS D’OEUVRE “FU HAO GARDEN” (MINI LOEMPIA, FAN-COU, KRABBENSCHAAR EN GARNALEN TOAST)

9.00
9b. HORS-D'OEUVRE ( LOEMPIA EN SATE ) 6.00
10. GEFRITUURDE KRABBENSCHAREN (4 STUKS) 6.50
11. GEBAKKEN GAMBA’S PIKANT 8.00
12. KIKKERBILLEN MET TARTAAR 7.00
12B. KIKKERBILLEN MET LOOK 8.00
12C. GEFRITUURDE INKTVIS ( CALAMARES ) 7.50
13.

CHINESE TOAST (3STUKKEN TOAST MET FIJN, GESNEDEN KRAB EN GARNALEN)

8.00
14.

DIM-SUM ASSORTIMENT (15MIN. STOOMTIJD) (MENGELING VAN N°15, N°16 EN N°18 )

6.00
15. HAR-KAO (4 STUKS GESTOOMDE GARNALENPASTEITJES) 5.00
16. SIU MAI (4 STUKS GESTOOMDE VLEESPASTEITJES) 5.00
17. FAN-COU (3 STUKS GEBAKKEN VLEESPASTEITJES) 5.00
18. GESTOOMDE PASTEITJES MET VARKENSVLEES(4STUKS) 5.00
19. VLEESSATE (2 STUKS)

5.00

19B. KIPPENSATE (2 STUKS) 5.00
20. MINI-LOEMPIA ( 3 STUKS ) 4.50
21. GROTE LOEMPIA MET KIP 4.00
21B. GROTE LOEMPIA MET KRAB 5.00
21C. VEGETARISCHE LOEMPIA 3.50
22. KROEPOEK 2.50
22B. MET SCAMPI GEVULDE GELUKZAKJES ( 4 STUKS ) 4.50
22C. NIEUW : GEUKSKOEKJES (SPREUKEN STAAN IN 4 TALEN : NEDERLANDS,ENGELS, FRANS EN DUITS)
DE FORTUNE COOKIES WORDEN PER STUK VERKOCHT
0.25

VISGERECHTEN

 
23. GAMBA’S MET CURRYSAUS 17.50
24. GAMBA’S MET SAKESAUS (RIJSTDRANK) 17.50
25. GAMBA’S MET CHINESE CHAMPIGNONS 17.50
26. GAMBA’S PIKANT MET SESAMZAADJES 17.50
27. GROTE SCAMPI’S MET GESNEDEN UITJES EN LOOK 16.00
28. GROTE SCAMPI’S MET CHINESE CHAMPIGNONS 16.00
29. SINT-JACOBSVRUCHTEN MET GROENTEN 20.00
30. SCAMPI’S MET GROENTEN IN ZOET-ZURE SAUS 15.00
31. SCAMPI’S MET TOMATEN 15.00
32. GEFRITUURDE SCAMPI’S ZONDER SAUS 14.00
33. GEFRITUURDE SCAMPI’S MET ZOET –ZURE SAUS 15.00
34. GEPELDE SCAMPI’S MET CURRY SAUS 15.00
35. GEPELDE SCAMPI’S MET CHAMPIGNONS 15.00
36. ZEETONGFILET MET GROENTEN 15.00
37. ZEETONGFILET MET CURRY SAUS 15.00
38. GEBAKKEN ZEETONG 20.00
39. PALING IN ZOET ZURE SAUS 20.00
40. PALING MET GROENTEN 20.00
41. GESNEDEN INKTVIS MET GROENTEN 14.00
42. GEFRITUURDE INKTVIS ( CALAMARES) 14.00
43. GESNEDEN INKTVIS MET CURRY SAUS 14.00
44. GEPANEERDE KABELJAUW MET ZOET-ZURE SAUS 13.50
45. GEPANEERDE KABELJAUW MET GROENTEN 13.50
46.

GEMENGDE SCHOTEL MET INKTVIS , SCAMPI’S ,KIP EN VARKENSVLEES

16.00
47.

GEMENGDE GEFRITUURDE SCHOTEL MET SCAMPI’S KIKKERBILLEN EN INKTVIS

16.00
48.

GEMENGDE PIKANTE SCHOTEL MET SCAMPI’S ,INKTVIS,KIKKERBILLEN EN GROENTEN

17.50
49. ZEEVRUCHTEN IN EEN WARM PANNETJE 19.00

VLEESGERECHTEN

 
50. GESNEDEN BIEFSTUK IN PIKANTE SAUS 14.50
51. GESNEDEN BIEFSTUK MET CHINESE BARBECUESAUS 14.50
52. GESNEDEN BIEFSTUK MET CURRY SAUS 14.50
53. GESNEDEN BIEFSTUK MET GEMBER 14.50
54. GESNEDEN BIEFSTUK MET OESTERSAUS 14.50
55. GEBRADEN VARKENSVLEES MET GROENTEN PIKANT 14.50
55B. GEBRADEN VARKENSVLEES MET CURRY SAUS 14.50
56. GEBRADEN VARKENS VLEES ZOET-ZUUR (BABI-PANGANG) 14.50
57. VARKENSLAPJES MET GROENTEN 12.50
57B. VARKENSLAPJES MET CURRY SAUS 12.50
58. VARKENSLAPJES MET PIKANTE SAUS 12.50
59. GEFRITUURDE VARKENSBLOKJES ZOET ZUUR 12.50
60. KIKKERBILLEN MET LOOK 15.00
61. GEFRITUURDE KIKKERBILLEN 14.00
62. RIBBETJES MET GROENTEN EN LOOK 12.50
63. RIBBETJES MET ZOET ZURE SAUS 12.50
64. COTES D’AGNEAU MET GROENTEN 17.00
65. LAMSVLEES IN EEN WARM PANNETJE 19.00

GEVOGELTE

 
66.

PEKING EEND OP TRADIONELE WIJZE ( MET FLENSJESOM OP TE ROLLEN TOT WRAPS )

15.50
67. PEKING EEND MET GROENTEN 15.00
67B. PEKING EEND MET ZOET ZURE SAUS 15.00
68. PEKING EEND MET SOJASCHEUTEN 15.00
69. PEKING EEND MET LITCHI’S 15.00
70. GESNEDEN KIPFILET MET TOMATEN 12.00
71. GESNEDEN KIPFILET MET CHAMPIGNONS 12.00
72. GESNEDEN KIPFILET MET CURRY SAUS 12.00
73. GESNEDEN KIPFILET MET LITCHI’S 12.00
74. GESNEDEN KIPFILET MET ANANAS 12.00
75. GESNEDEN KIPFILET MET PIKANTE SAUS 12.00
76. GESNEDEN KIPFILET MET CASHEWNOTEN 12.00
77. KIPPENBLOKJES IN EEN WARM PANNETJE 17.00
78. GEFRITUURDE KIPPENBLOKJES IN ZOET ZURE SAUS 12.00
79. GESNEDEN KIPFILET MET CHINESE CHAMPIGNONS 12.00
NASI GERECHTEN (GEBAKKEN RIJST)  
80.

NASIGORING “ FU HAO GARDEN”(NASI MET EEND , RIBBETJES EN 1 GAMBA)

15.50
81. NASIGORING MET GESNEDEN EEND 14.00
82. NASIGORING MET GEPELDE SCAMPI’S 14.00
83. NASIGORING MET KRAB 14.00
84. NASIGORING MET GEROOSTERD VARKENSVLEES 13.50
84B. NASIGORING MET KIP

11.50

84C. NASIGORING MET BIEFSTUK 13.50

BAMI GERECHTEN (GEBAKKEN NOEDELS)

 
85.

BAMIGORING “FU HAO GARDEN”(BAMI MET EEND,RIBBETJES EN 1 GAMBA)

15.50
86. BAMI MET GESNEDEN EEND 14.00
87. BAMI MET GEROOSTERD VARKENSVLEES 13.50
87B. BAMI MET KIP 11.50
87C BAMI MET BIEFSTUK 13.50
88. BAMI MET GEPELDE SCAMPI’S 14.00

MIHOEN GERECHTEN (GEBAKKEN RIJSTVERMICELLI)

 
89.

MIHOEN “FU HAO GARDEN”(MIHOEN MET EEND,RIBBETJES EN 1 GAMBA )

15.50
90. MIHOEN MET GESNEDEN EEND 14.00
91. MIHOEN MET GESNEDEN BIEFSTUK 14.00
92. MIHOEN MET GEPELDE SCAMPI’S 14.00
92B. MIHOEN MET KIP 11.50

SOJASCHEUTEN (CHOP CHOY)

 
93. SOJASCHEUTEN MET GEPELDE SCAMPI’S 13.50
94. SOJASCHEUTEN MET BIEFSTUK 12.50
94B. SOJASCHEUTEN MET KIP 11.50
94C. SOJASCHEUTEN MET VARKENSVLEES 12.50
95. SOJASCHEUTEN ALS BIJGERECHT 5.00
96. SOJASCHEUTEN MET CHINESE GROENTEN ALS BIJGERECHT 7.50
96B. SOJASCHEUTEN MET CHINESE GROENTEN HOOFDGERECHT 9.50

OMELET-GERECHTEN ( FOE-YONG HAI )

 
97. OMELET MET KIP 11.50
98. OMELET MET SCAMPI’S 13.50
99. OMELET MET VARKENSVLEES 12.00

TI-PAN GERECHTEN ( HETE IJZERENPLAAT)

 
100. GESNEDEN BIEFSTUK ZOET-ZUUR OP HETE PLAAT 16.00
101. PIKANTE KIKKERBILLEN OP HETE PLAAT 17.00

DESSERTS

 
  Lychees 2.25
  Chines oliebol, gevuld met ijs 4.00
  Geflambeerde Chinese oliebol, gevuld met ijs 5.00
  Dame Blanche 4.00
  Banana Split 4.00
  Vanille-ijs met lychees 4.00
  Gebakken banaan 4.00
  Geflambeerde banaan 5.00
  Gebakken ananas 4.00
  Gefambeerde ananas 5.00


***ALLE GERECHTEN WORDEN VOORZIEN VAN WITTE RIJST OF FRIETEN***

VOOR NASI (GEBAKKEN RIJST) i.p.v. WITTE RIJST 2.00 EURO SUPPLEMENT
VOORBAMI EN MIHOEN i.p.v. WITTE RIJST 3.00 EURO SUPPLEMENT

ZONDER HOOFDGERECHT : EXTRA NASI 4.00 
EURO SUPPLEMENT

ZONDER HOOFDGERECHT: EXTRA BAMI/ EXTRA MIHOEN 6.00 EURO SUPPLEMENT

CURRYSAUS 1.50 EURO SUPPLEMENT / SAMBAL 0.75 EURO SUPPLEMENT/


RIJSTTAFEL  1 AAN 170 EURO (VANAF 4 PERS. /42.50EURO P.P.)

*APERITIEF MAISON
*ZEEVRUCHTENSOEP
*GESTOOMDE GARNALEN PASTEITJES
*HORS-D'OEUVRE : FAN-COU, GARNALENTOAST EN GEBAKKEN GAMBA
*4 HOOFDGERECHTEN:

- SCAMPI MET GROENTEN

- KIKKERBILLEN OP EEN HETE PLAAT

- KREEFT

-PEKING EEND


*DESSERT ( LITCHI’S BIJ AFHAAL )

RIJSTTAFEL 2 AAN 100.00EURO (VANAF 4 PERS./25.00 P.P.)

*WAN-TAN SOEP
*MINI LOEMPIA’S
*5 HOOFDGERECHTEN:

  • VARKENSBLOKJES ZOET-ZUUR
  • GESNEDEN BIEFSTUK MET OESTERSAUS
  • SCAMPI’S
  • KIPPENBLOKJES MET GROENTEN
  • SOJASCHEUTEN


*DESSERT ( LITCHI’S BIJ AFHAAL)

RIJSTTAFEL  3 AAN 60.00 EURO (VANAF 2PERS. /30.00 P.P.)


*APERITIEF MAISON
*WAN-TAN SOEP
*HORS-D'OEUVRE MINI LOEMPIA ,GARNALENTOAST EN KRABBENSCHAAR
*4 HOOFDGERECHTEN :

  • SCAMPI’S MET CHAMPIGNONS
  • GEBAKKEN EEND
  • GEFRITUURDE KIPPENBLOKJES ZOET-ZUUR
  • GESNEDEN BIEFSTUK MET OESTERSAUS


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL)

RIJSTTAFEL 5  AAN 62 EURO (VANAF 2 PERS./31 EURO P.P.)

*APERITIEF MAISON
*ZEEVRUCHTENSOEP
*HORS-D'OEUVRE “FUHAOGARDEN” (NR 9/MINI LOEMPIA, FAN-COU, KRABBENSCHAAR EN GARNALEN TOAST)
*3HOOFDGERECHTEN

: -SCAMPI’S

-GEBAKKEN EEND

-GEFRITUURDE INKTVIS (CALAMARES)


*DESSERT( LITCHI’S BIJ AFHAAL)

ZEEVRUCHTENRIJSTTAFEL  4 AAN 65 EURO (VANAF 2 PERS./32.50 P.P)

*APERITIEF MAISON
*ZEEVRUCHTENSOEP
*GEFRITUURDE KRABBENSCHAREN
*4HOOFDGERECHTEN:

  • PALING IN ZOET-ZURE SAUS
  • SCAMPI’S
  • GEBAKKEN  KIKKERBILLEN
  • SINT-JACOBSVRUCHTEN MET GROENTEN


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL)

MENU  9 AAN 52 EURO (VANAF 2PERS./26 EURO P.P.)

*WAN-TAN SOEP


*VOORGERECHT NAAR KEUZE VAN NUMMER 15 TOT EN MET 21

*3 HOOFDGERECHTEN :

  • VARKENSBLOKJES ZOET-ZUUR
  • SCAMPI’S
  • KIPPENBLOKJES MET GROENTEN


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL )

MENU  11 AAN 26  EURO(VANAF1 PERS./ 26 EURO P.P.)

*WAN-TAN SOEP

*VOORGERECHT NAAR KEUZE VAN NUMMER 15 TOT EN MET 21

*1HOOFDGERECHT NAAR KEUZE UIT VOLGENDE GERECHTEN

  • SCAMPI’S MET CHAMPIGNONS
  • EEND MET ZOET-ZURE SAUS
  • GESNEDEN BIEFSTUK MET GROENTEN
  • GEFRITUURDE KIPPENBLOKJES IN ZOET-ZURE SAUS


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL)

MENU 10  AAN 27 EURO (VANAF 1 PERS./27 euro  P.P.)

*ZEEVRUCHTENSOEP

*MINI LOEMPIA’S

*3 HOOFDGERECHTEN

SCAMPI’S

GEBAKKEN EEND

  • GEBRADEN VARKENSVLEES ZOET-ZUUR


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL)


GEVARIEERDE HOOFDSCHOTEL AAN 38 EURO (VANAF 2 PERS./19  EURO P.P)

 

  • GEBAKKEN EEND
  • SOJA SCHEUTEN
  • BABI-PANGANG(GEBRADEN VARKENSVLEESIN ZOET-ZURE SAUS)
  • GEFRITUURDE KIPPENBLOKJES
  • SCAMPI’S MET CHAMPIGNONS



RIJSTTAFEL 6 AAN 66EURO (VANAF 2 PERS./33 EURO P.P)

*KIR ROYALE

*ZEEVRUCHTENSOEP

*GEBAKKEN VLEESPATEITJES EN GEFRITUURDE KRABBENSCHAREN

*4 HOOFDGERECHTEN :

  • SCAMPI’S MET GROENTEN
  • GEBAKKEN KIKKERBILLEN
  • BABI-PANGANG (GEBRADEN VARKENSVLEES IN ZOET-ZURE SAUS)
  • GEFRITUURDE KIPPENBLOKJES


*DESSERT (LITCHI’S BIJ AFHAAL)

RIJSTTAFEL  7 AAN 67EURO (VANAF 2 PERS./33.50 P.P.)

*APERITIEF GLAS CAVA

*ZEEVRUCHTENSOEP

*VOORGERECHT:MET SCAMPI GEVULDE GELUKZAKJES

*4 HOOFDGERECHTEN:

  • BIEFSTUK IN ZOET –ZURE SAUS
  • GEFRITUURDE SCAMPI’S
  • ZEETONGFILET MET GROENTEN
  • KIPPENBLOKJES MET CASHEWNOTEN

 

****

  •                                                                                                  
  •  
  •  
  •            DAGSCHOTEL AAN 11.00 EURO                      
  •  
  • Elke middag, van maandag tot zaterdag, dagschotels verkrijgbaar (niet op feestdagen).

Dagschotels enkel verkrijgbaar in het restaurant en dus niet voor meeneem

Als voorgerecht keuze uit tomatensoep, kippensoep of loempia

***

Als hoofdgerecht kiest u één van de volgende gerechten:

Nasi-goreng met kip of vlees
Bami-goreng met kip of vlees
Gesneden kipfilet met groeten of currysaus
Gesneden biefstuk met groeten of currysaus
Sojascheuten met kip of vlees
Gefrituurde kippenblokjes met zoetzure saus
Gefrituurde varkensblokjes met zoetzure saus
Gepaneerde kabeljauw met groenten
Varkenslapjes met pikante saus
Varkenslapjes met currysaus

Dagschotel met soep en loempia voor €13,00 per persoon.

***

Koffie of thee(zonder koffie of thee -0.50 euro)

 

WE ZIJN ALLE DAGEN OPEN VAN :

* 11U30 TOT 14U00
* 17U00 TOT 22U30


GESLOTEN OP WOENSDAGAVOND EN DONDERDAG

(TENZIJ HET OP EEN FEESTDAG IS DAN ZIJN WE ALTIJD OPEN )

ALLE PRIJZEN ZIJN IN EURO’S EN DIENST EN BTW INBEGREPEN (BTW:0634.891.724) bvba Bryjaronly

 VOLG ONS OOK OP  FACEBOOK.COM/FUHAOGARDEN EN FACEBOOK.COM/FUHAOGARDENGIFTSHOP